bethemestore2-header-icon4

E-mailaccounts koppelen

E-mailaccounts koppelen

Table of Contents

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u uw door Sitess gehoste e-mailaccounts kunt verbinden met enkele van de meer populaire e-mailclienttoepassingen voor het verzenden en ontvangen van e-mails.

Als u uw e-mailtoepassing niet in de lijst ziet of problemen ondervindt bij het verbinden van uw e-mailaccount, neem dan contact op met ondersteuning.

Apple Mail #

Volg deze instructies om uw e-mailaccount te verbinden met de Mail-toepassing die bij uw Mac-computer of Apple iOS-apparaten is geleverd.

Kies de optie Een account toevoegen of het pictogram (+) in de voorkeuren van de Mail-toepassing voor een laptop of desktopcomputer, of selecteer Account toevoegen in de voorkeuren op uw iOS-apparaat.

Kies de optie Overig in de lijst met klanten.

Vul je gegevens in:

  • Uw naam
  • E-mailadres dat is gekoppeld aan uw Sitess-e-mailaccount
  • Het wachtwoord dat u hebt gemaakt of het sterke wachtwoord dat is gegenereerd toen het e-mailaccount werd aangemaakt
  • En klik op de knop Aanmelden. Hierdoor wordt het bericht, Kan de accountnaam of het wachtwoord niet verifiëren, weergegeven.

Zorg ervoor dat u het accounttype op POP zet en voor de inkomende en uitgaande mailservers mailu.wpmudev.host invoert.

Selecteer de apps die u met het account wilt gebruiken en klik op gereed.

U zou nu e-mails van uw Apple-apparaten moeten kunnen verzenden en ontvangen met behulp van de Mail-toepassing.

U hebt toegang tot aanvullende configuratie-opties voor uw POP-account in de opties voor e-mailconfiguraties.

Houd er rekening mee dat als u dit op een iPhone instelt, u mogelijk moet controleren of SMTP is ingeschakeld voor dit account (met de juiste gebruikersnaam en wachtwoord) en dat SSL is ingesteld op poort 587.

Outlook #

Om e-mails te verzenden en ontvangen van uw Sitess e-mailaccount in Outlook, begint u met het openen van de Outlook-desktoptoepassing en klikt u op Bestand in het menulint. Klik vervolgens op de knop Account toevoegen.

Voer het Sitess-hosting-e-mailadres in waarmee u verbinding wilt maken en klik op het selectievakje voor de optie Laat me mijn account handmatig instellen. Klik vervolgens op Verbinden.

Selecteer POP als het type e-mailaccount waarmee u verbinding maakt.

De informatie die nodig is om de POP-e-mailconfiguratie te voltooien, bevindt zich op het scherm E-mailaccounts voor de site die aan dat adres is gekoppeld.

Ga naar het gedeelte Actieve e-mailaccounts en klik op de informatieknop.

Kopieer de verbindingsinformatie naar de juiste velden in het POP-configuratiescherm van Outlook.

Voer de volgende informatie in de aangegeven velden in:

  • Servers – Dezelfde server, of host, wordt gebruikt voor zowel inkomende als uitgaande e-mail, dus voer mailu.wpmudev.host in beide servervelden in.
  • Inkomende poort – De inkomende poort voor alle Sitess-e-mailaccounts is 995. Voer dat nummer dus in het veld inkomende e-mailpoort in.
  • Uitgaande poort – De uitgaande poort voor alle Sitess-e-mailaccounts is 587. Voer dat nummer dus in het veld uitgaande e-mailpoort in.
  • Versleutelingsmethode – TLS is ingeschakeld voor alle door Sitess gehoste e-mailaccounts, maar er zijn twee TLS-opties beschikbaar in Outlook. Het is belangrijk om de optie STARTTLS te selecteren.

Powered by BetterDocs