Een staging-site opzetten

U kunt een Staging-site maken door naar het tabblad Staging van in de Sitess Hub te gaan. Volg gewoon de aanwijzingen daar om uw nieuwe Staging-site te maken en te openen, die een volledige kopie is van uw live-site. Perfect voor het uitproberen van nieuwe plug-ins of thema’s, het testen van inhoudswijzigingen en ander ontwikkelingswerk.

Om een website voor de eerste keer naar Staging te verplaatsen, gaat u naar de Staging-module en klikt u op de knop Start.

Dit genereert een kopie van uw live site met een aangepaste URL, zoals: uwsitenaam.staging.wpmu.host. Wanneer de Staging-omgeving is gemaakt, is een hotlink naar de Staging-omgeving beschikbaar onder het veld Domein.

BELANGRIJK
Staging-sites hebben geen back-ups en kunnen niet worden hersteld na hersynchronisatie met Productie. Als u werkt aan een herschrijf- of lange termijn ontwerp project, overweeg dan lokale ontwikkeling of het werken vanuit een met een wachtwoord beveiligde productieomgeving met regelmatige back-ups. Gebruik beheerde back-ups voor productiesites die worden gehost met Sitess. Gebruik Snapshot voor sites die worden gehost door een derde partij.