Onze plugins

Formulieren

Eenvoudig te maken formulieren

Forminator is niet uw typische plug-in voor het maken van formulieren, maar is de gebruiksvriendelijke WordPress-formulierbouwer voor elke website en elke situatie.

Ga helemaal los met jouw formulieren

Alle formulieren, peilingen, quizzen, berekeningen en betalingen die u ooit nodig zult hebben voor uw WordPress-site.

Interactieve quizzen en peilingen

Leg leads vast met interactieve quizzen die uw bezoekers kunnen nemen en delen op sociale media, evenals interactieve peilingen om gebruikersfeedback te krijgen.

Registratie- en inlogformulieren

Geef uw gebruikers een aangepaste inlog- of registratie-ervaring. Maak en sluit aangepaste aanmeldings- en registratieformulieren voor uw sites (of Multisites) in.

Stripe & PayPal-betalingen

SCA-compatibele Stripe- en PayPal-integratie wordt volledig meegeleverd met Forminator. Ondersteuning voor terugkerende betalingen is ook onderweg.

Accepteer e-handtekeningen

Heeft u een online aanvraag waarvoor een handtekening vereist is? Met Forminator’s eSignature-veld kun je bezoekers hun handtekening laten zetten met een muis of trackpad.

Voorwaardelijke logica

Creëer een betere gebruikerservaring en gebruik voorwaardelijke logica om formulieren te maken die kunnen worden aangepast op basis van gebruikersreacties.

Eenvoudige formulierberekeningen

Voeg eenvoudig berekeningen toe aan uw registratieformulieren, bestelformulieren of informatieve rekenmachines.

Spam beveiliging

Bescherm uw formulieren te allen tijde tegen spam met Google ReCAPTCHA-, Honeypot- en Akismet-integraties.

25+ formuliervelden

Van de basis tot meerdelige formulieren, uploaden van meerdere bestanden, AVG-toestemming en front-end post. Forminator Pro heeft alle formuliervelden die u ooit nodig zou kunnen hebben.

Formulierstijl aanpassen

Geef het uiterlijk van uw formulier een stijl die past bij uw merk of site. Pas kleuren, lettertypen, containerformaten en meer aan.

E-mail notificaties

Stuur onbeperkt aangepaste e-mailmeldingen en schakel e-mailrouting / voorwaardelijke e-mails in voor gedetailleerde controle over meldingen.

2000+ apps van derden

Forminator Pro wordt geleverd met ondersteuning voor duizenden populaire e-mailservices, CRM’s, opslagproviders en projectmanagers van het publiek.

Alle inzendingen beheren

Beheer eenvoudig de informatie die is verzameld via formulieren, peilingen en quizzen. U kunt ook exporteren met een klik op de knop.

Stripe-abonnementen

Create Stripe subscription payment plans directly from Forminator. Set specific processing conditions, allow free trial periods, and plan quantity.

Veel gestelde vragen

Forminator Pro slaat inzendingen op en organiseert ze, zodat u reacties kunt sorteren, analyseren en beheren – en dat alles natuurlijk, terwijl het supereenvoudig wordt om te voldoen aan de AVG en ander wettelijk privacybeleid. Dit omvat een integratie met Complianz voor extra AVG-ondersteuning.

Absoluut niet. Forminator Pro is gebouwd met het oog op topprestaties. Van boven naar beneden hebben we alles ontwikkeld om de meest soepele en snelste vorm-plug-in mogelijk te maken.

Helemaal niet! Forminator Pro is een gebruiksvriendelijke formulierenbouwer met slepen en neerzetten met een eenvoudige UX, wat betekent dat u geavanceerde formulieren kunt bouwen zonder enige kennis van coderen.