Mail toevoegen aan Office Outlook

  1. Knowledge Base
  2. Mail
  3. Mail toevoegen aan Office Outlook

De Outlook-client is de Microsoft Outlook-desktoptoepassing, die verschilt van de cloudgebaseerde e-maildienst Outlook.com.


Instructies voor het verbinden van een Outlook.com-account vindt u in een ander artikel.


Begin met het openen van de Outlook-desktopapp en klik op Bestand in het menulint. Klik vervolgens op de knop Account toevoegen.Voer het Sitess-hosting-e-mailadres in waarmee u verbinding wilt maken en klik op het selectievakje voor de optie Laat me mijn account handmatig instellen. Klik vervolgens op Verbinden.Selecteer POP als het type e-mailaccount waarmee u verbinding maakt.De informatie die nodig is om de POP-e-mailconfiguratie te voltooien, bevindt zich op het scherm E-mailaccounts voor de site die aan dat adres is gekoppeld.


Ga naar het gedeelte Actieve e-mailaccounts en klik op de informatieknop.Kopieer de verbindingsinformatie naar de juiste velden in het instellingenscherm van Outlook POP.Voer de volgende informatie in de aangegeven velden in:


  • Servers – Dezelfde server of host wordt gebruikt voor zowel inkomende als uitgaande e-mail, dus voer mailu.wpmudev.host in beide servervelden in.
  • Inkomende poort – De inkomende poort voor alle Sitess-e-mailaccounts is 995. Voer dat nummer dus in het veld voor inkomende mailpoort in.
  • Uitgaande poort – De uitgaande poort voor alle Sitess-e-mailaccounts is 587. Voer dus dat nummer in het veld uitgaande e-mailpoort in.
  • Versleutelingsmethode – TLS is ingeschakeld voor alle door Sitess gehoste e-mailaccounts, maar er zijn twee TLS-opties beschikbaar in Outlook. Het is belangrijk om de optie STARTTLS te selecteren.


Als u klaar bent, klikt u op de knop Volgende. Op het volgende scherm vraagt Outlook om het wachtwoord van het e-mailaccount. Dit is het wachtwoord dat je hebt gekozen of het sterke wachtwoord dat we hebben opgegeven toen het e-mailadres werd aangemaakt. Als u dat wachtwoord bent vergeten, moet u een nieuw wachtwoord maken met behulp van de instructies in het gedeelte Het wachtwoord bijwerken hieronder. Als u klaar bent, voert u het wachtwoord voor het e-mailadres in het veld van Outlook in en klikt u op Verbinden.


Sitess Hub

Beheer jouw WordPress Hosting, WordPress Onderhoud en email-adressen eenvoudig in onze Hub

S-Suite

Beheer jouw Mail, Bestanden, Agenda, werk samen met jouw team en nog veel meer in onze eigen S-Suite.