Opzoek naar WordPress hosting? Kies voor Sitess!

Opzoek naar WordPress hosting? Kies voor Sitess!

In de zuiverste zin van het woord is WordPress webhosting een host die is geoptimaliseerd om WordPress te draaien. De extra aangeboden functies zullen variëren afhankelijk van het type WordPress hosting dat je kiest. 

Maar over het algemeen zal het uitgerust zijn met functies zoals one-click-install, zodat je snel WordPress op jouw site kunt installeren, of automatische updates van de WordPress kern.

Wat biedt Sitess?

Bij Sitess word gezorgd voor een geoptimaliseerde hosting voor WordPress. Dit gebeurt doormiddel van object- en paginacaching, IPv6-ondersteuning en onze CDN. Dit zorgt voor enorm snelle websites!

Verder is elke host goed beveiligd met een intelligente Web Application Firewall (WAF). Deze is er speciaal opgericht om aanvallen tegen te gaan en de website in een veilige status te behouden. 

Ook zorgt Sitess voor persoonlijk klanten contact. Deze klanten service is niet alleen 7 dagen per week overdag bereikbaar, maar ook s’avonds.

Tarieven van Sitess

Sitess biedt 4 verschillende soorten pakketten. Hieronder zetten we even in een lijstje onder elkaar wat elk pakket bevat. Alle pakketten bevatten een hosting die is bedoelt voor kleine bedrijven, start-ups en zzp’ers. Let op: onderstaande prijzen zijn per maand.

Waarom zou je WordPress gebruiken?

WordPress begon als een blogging tool, maar is in de loop der jaren geëvolueerd tot een krachtige website bouwer en een robuust content management systeem (CMS). Het beste aan WordPress is dat het eenvoudig in gebruik is en flexibel genoeg om verschillende soorten websites te maken.

DEEL:

Facebook
Twitter
LinkedIn