Onze plugins

SEO

SmartCrawl regelt jouw SEO

SmartCrawl geeft je alles wat je nodig hebt voor snelle, krachtige WordPress SEO. Begin hoger te ranken met toonaangevende functies

Verbeter jouw SEO

Hoger scoren in Google vereist een teamprestatie. Hier zijn de SmartCrawl-functies die samenwerken om u te helpen beter te presteren op Google.

SEO Checkups & Reports

Optimaliseer uw sites voor zoekmachines en sociale media met ingebouwde SEO-checkups en geïntegreerde Google Lighthouse-audit.

Titels & Meta Beschrijvingen

Profiteer van meer dan 40 macro’s en pas aan hoe uw metatitels en metabeschrijvingen worden weergegeven op zoekpagina’s.

Maak gebruik van sociale media

Pas het uiterlijk van uw sociale berichten aan met OpenGraph. Koppel uw sociale profielen zodat zoekmachines u eer geven wanneer uw inhoud wordt gedeeld.

Automatische sitemapupdate

Werk uw sitemap automatisch bij en verzend deze naar zoekmachines wanneer u nieuwe pagina’s, berichten, berichttypen of taxonomieën publiceert.

Sitescans en rapporten

Crawl uw site om de status van uw sitemap te controleren en om URL-problemen te identificeren die uw positie in zoekmachines kunnen verminderen.

Diepgaande inhoudsanalyse

De SEO- en leesbaarheidsanalyse van SmartCrawl helpt om uw inhoud de beste kans te geven om hoog te scoren, en is ook gemakkelijk te lezen voor de gemiddelde persoon.

Automatisch koppelen

Configureer SmartCrawl om automatisch bepaalde trefwoorden te koppelen aan een pagina op uw blog, of zelfs een geheel nieuwe site.

Gemakkelijke 301 omleidingen

Wilt u het verkeer naar een bijgewerkte pagina laten stromen? Stuur verkeer automatisch om van de ene URL naar de andere met de URL-omleidingstool van SmartCrawl.

Google News Sitemap

Schakel een Google Nieuws-sitemap in en genereer deze om ervoor te zorgen dat uw nieuwsartikelen en berichten worden weergegeven in Google Nieuws.