Onze plugins

Snelheid

Bouw een snellere website met Hummingbird & Smush

De snelheid van uw website is belangrijk. Verbeter jouw websiteprestaties met de 2 plugins die dat allemaal kunnen en perfect samenwerken.

Laat je website vliegen

Hummingbird wordt geleverd met de volgende functies die u zullen helpen uw Google PageSpeed-mogelijkheden op te lossen en de beste website-optimalisatie te krijgen.

Jouw Cache Suite

Krijg snellere laadtijden met onze cachingsuite, inclusief volledige pagina-, browser-, RSS- en Gravatar-cache, en integratie van derden met Redis, Op-Cache en Varnish.

Gzip-compressie

Gzip comprimeert uw HTML-, JavaScript- en CSS-bestanden met installatie met één klik voordat ze naar de browser worden verzonden. Kleinere bestanden betekenen een snellere laadtijd!

Uptime-bewaking

Houd de reactietijd van uw server in de gaten en ontvang een melding wanneer uw site niet beschikbaar is of te traag is voor uw bezoekers.

Hummingbird CDN

Ontlast uw server door uw bestanden vanaf 45 locaties wereldwijd te bedienen met behulp van ons razendsnelle UNLIMITED CDN.

Asset Optimalisatie

Comprimeer, inline, combineer, stel of verplaats uw bestanden om de paginasnelheid te verbeteren zonder enige kennis van coderen.

Geavanceerd Tools

Geavanceerde tools zijn onder meer luie laadreacties, automatische databaseopruimingen, prefetching van DNS en nog veel meer.

Optimaliseer onbeperkt afbeeldingen

Smush optimaliseert elke afbeelding die je ooit aan je site hebt toegevoegd. Repareer je Google PageSpeed met de beste afbeeldingsoptimalisatie die WordPress ooit heeft gekend.

2x compressie

Profiteer van meer dan het dubbele van de besparingen met Super-Smush, dat zijn geavanceerde compressie-algoritme gebruikt om meer dan 2x te besparen zonder verlies van visuele kwaliteit.

Bulk smush

Optimaliseer ONBEPERKTE afbeeldingen op uw site met een klik en blijf de afbeeldingen die u uploadt in de toekomst automatisch smushen.

Smush CDN

Serveer uw afbeeldingen vanaf 45 locaties over de hele wereld. Uw site laadt snel voor elke bezoeker en scoort beter op snelheidstests. 10 GB maandelijkse bandbreedte inbegrepen.

WebP support

Geef automatisch gestroomlijnde next-gen afbeeldingen (25% kleiner) met behulp van Smush Pro’s CDN of de Local WebP-functie.

Back-up van originele afbeeldingen

Sla optioneel originele afbeeldingen op als back-up, zodat u op elk gewenst moment snel afbeeldingen van volledige kwaliteit kunt herstellen.

Comprimeer enorme afbeeldingen

Bespaar een hoop ruimte door grote afbeeldingen (bestandsgrootte onbeperkt) te optimaliseren met de bulk-smush-wizard met één klik.

Veel gestelde vragen

Ja! Natuurlijk is onze cachesuite meer dan genoeg, maar als je al gebruik maakt van WP Rocket, W3 Total Cache, of als je hosting deze functies biedt, maken de speciale monitoringtools die Hummingbird biedt het nog steeds de moeite waard. Activeer alleen overlappende functies in een van de caching-tools om compatibiliteit te garanderen.

Ja! Hummingbird is 100% compatibel met Multisite en bevat netwerkbrede bedieningselementen. Installaties op meerdere locaties tellen als 1 site, dus je kunt het op elk abonnementsniveau gebruiken.

Ja! Als u lid wordt, kunt u het Hummingbird CDN inschakelen en hosten wij uw CSS- en Javascript-bestanden op ons CDN zonder bandbreedtebeperkingen.

Dit betekent dat uw bestanden worden bediend vanaf 45 locaties over de hele wereld met het dichtst bij elke bezoeker, hoe geweldig is dat? En als je al een CDN van een derde partij zoals Cloudflare gebruikt, kun je ook de Hummingbird CDN gebruiken, zorg er gewoon voor dat de inhoud die je op beide aanbiedt niet overlapt. 

Ja! Smush is 100% compatibel met Multisite en bevat netwerkbrede bedieningselementen.